Японський кухонний ніж Tsubazo Yanagiba Sashimi\ Японский нож Yanagiba
1 250ГРН торг
Доставка
Отправлю через: | Новая почта |
---|
Состояние: | Новое |
---|
Описание
Японський кухонний ніж Tsubazu Yanagiba Sashimi
( молібденова нержавіюча сталь, довжина леза 210мм, ручка з магнолієвого дерева )
Тип ножа - Yanagiba Sashimi ( японський ніж шеф-повара для приготування суші та сашимі )
Made in SEKI JAPAN
Японский оригинальный нож Yanagiba Sashimi
Japanese Yanagiba sashimi knife for prepare Sashimi.
* Molybdenum Rust-Resistant Steel Blade
* Razor Sharp Edge
* Blade Length: 8 in
* Overall Length: 13 in
* Wooden handle offers maximum comfort & control
* Easy to sharpen
* Made in Japan
How to Sharpen:
>Sharpening on a whetstone
>Dampen whetstone.
>Sharpen on whetstone on flat surfaces only
Usage & Care:
* Wash Knife with dishwashing liquid before use.
* always dry blade thoroughly after washing.
* Do not use scrub brushes or abrasive cleansers
Types of Knives:
* Santoku -- All purpose: For Vegetable, Fish, Meat
* Nakiri -- Chopping: For Vegetable
* Gyutou -- Multipurpose kitchen Knife. for Cutting vegetable, fish, or Meat
* Deba -- Hard Foods: Fish bones, Meats
* Sashimi -- Slicing: Slicing raw fish
( молібденова нержавіюча сталь, довжина леза 210мм, ручка з магнолієвого дерева )
Тип ножа - Yanagiba Sashimi ( японський ніж шеф-повара для приготування суші та сашимі )
Made in SEKI JAPAN
Японский оригинальный нож Yanagiba Sashimi
Japanese Yanagiba sashimi knife for prepare Sashimi.
* Molybdenum Rust-Resistant Steel Blade
* Razor Sharp Edge
* Blade Length: 8 in
* Overall Length: 13 in
* Wooden handle offers maximum comfort & control
* Easy to sharpen
* Made in Japan
How to Sharpen:
>Sharpening on a whetstone
>Dampen whetstone.
>Sharpen on whetstone on flat surfaces only
Usage & Care:
* Wash Knife with dishwashing liquid before use.
* always dry blade thoroughly after washing.
* Do not use scrub brushes or abrasive cleansers
Types of Knives:
* Santoku -- All purpose: For Vegetable, Fish, Meat
* Nakiri -- Chopping: For Vegetable
* Gyutou -- Multipurpose kitchen Knife. for Cutting vegetable, fish, or Meat
* Deba -- Hard Foods: Fish bones, Meats
* Sashimi -- Slicing: Slicing raw fish
Рейтинг объявления:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Последний визит: {{ user.last_login }}
Похожие объявления