Соевый концентрат пищевой
69.00ГРН
Доставка
Отправлю через: | Новая почта, Деливери |
---|
Виды сырья: | Прочее сырье |
---|
Описание
Соєвий протеїновий концентрат виробляється із знежиреного соєвого шроту, який пройшов спеціальну обробку для видалення вуглеводів (олігосахаридів).
Соєвий концентрат – це високобілковий, очищений продукт з високим вмістом сирого протеїну (до 68%), який використовують у харчовій промисловості.
Соєвий концентрат – текстурований рослинний білок є компонентом, що відмінно доповнює і поєднується з базовими білковими компонентами у виробах з риби та м’яса. Висока харчова цінність соєвого білка ставить його при порівнянні з амінокислотним складом в один ряд з білками м’язових тканин.
Текстурована форма соєвого концентрату відрізняється більш глибоким очищенням білка і меншим вмістом соєвих полісахаридів від аналогічного за іншими показниками текстурованого соєвого борошна. Дані характеристики забезпечують покращені органолептичні показники продукту. Структурно текстуровані форми концентрату білка сої добре сумісні з волокнистою природою м’язових тканин і в гідратизованому вигляді показують відмінний результат при використанні як добавки до напівфабрикатів з м’яса та ковбасні вироби. Соєвий концентрат високої якості як компонент використовується при випуску різних продуктів швидкого приготування, включаючи дієтичні, спортивні, вегетаріанські та геронтологічні.
Концентрат соєвого білка має рівень гідратизації 1:4,0-4,5 з часом гідратизації 15-20 хвилин при температурному режимі від +2С до +40С. Жироутримуюча здатність такого продукту на рівні 200% при підвищеній термостабільності.
При використанні до 10% сухого концентрату в рецептурі виробу (рекомендований рівень) будь-які зміни технології виробництва не потрібні.
Використання Соєвого Концентрату у харчовій промисловості:
Концентрат високої якості має нейтральну органолептику та високі функціональні властивості.
Цей продукт характеризується гарною дисперсністю, водозв’язуючою і жиропоглинаючою та емульгуючою здатністю, що дозволяє використовувати його для поліпшення консистенції та зовнішнього вигляду виробу при виробництві:
варено-копчених м’ясних продуктів,
ковбаси вареної та варено-копченої,
фаршу,
сосисок,
сардельок.
напівфабрикатів заморожених рубаних, у тому числі у тісті.
У нас Ви зможете замовити Соєвий концентрат від 1 мішка (25кг).
Ціна вказана на сайті за 1 кг добавки.
Відправляємо Новою поштою та Делівері. Можливий самовивіз.
Соєвий концентрат – це високобілковий, очищений продукт з високим вмістом сирого протеїну (до 68%), який використовують у харчовій промисловості.
Соєвий концентрат – текстурований рослинний білок є компонентом, що відмінно доповнює і поєднується з базовими білковими компонентами у виробах з риби та м’яса. Висока харчова цінність соєвого білка ставить його при порівнянні з амінокислотним складом в один ряд з білками м’язових тканин.
Текстурована форма соєвого концентрату відрізняється більш глибоким очищенням білка і меншим вмістом соєвих полісахаридів від аналогічного за іншими показниками текстурованого соєвого борошна. Дані характеристики забезпечують покращені органолептичні показники продукту. Структурно текстуровані форми концентрату білка сої добре сумісні з волокнистою природою м’язових тканин і в гідратизованому вигляді показують відмінний результат при використанні як добавки до напівфабрикатів з м’яса та ковбасні вироби. Соєвий концентрат високої якості як компонент використовується при випуску різних продуктів швидкого приготування, включаючи дієтичні, спортивні, вегетаріанські та геронтологічні.
Концентрат соєвого білка має рівень гідратизації 1:4,0-4,5 з часом гідратизації 15-20 хвилин при температурному режимі від +2С до +40С. Жироутримуюча здатність такого продукту на рівні 200% при підвищеній термостабільності.
При використанні до 10% сухого концентрату в рецептурі виробу (рекомендований рівень) будь-які зміни технології виробництва не потрібні.
Використання Соєвого Концентрату у харчовій промисловості:
Концентрат високої якості має нейтральну органолептику та високі функціональні властивості.
Цей продукт характеризується гарною дисперсністю, водозв’язуючою і жиропоглинаючою та емульгуючою здатністю, що дозволяє використовувати його для поліпшення консистенції та зовнішнього вигляду виробу при виробництві:
варено-копчених м’ясних продуктів,
ковбаси вареної та варено-копченої,
фаршу,
сосисок,
сардельок.
напівфабрикатів заморожених рубаних, у тому числі у тісті.
У нас Ви зможете замовити Соєвий концентрат від 1 мішка (25кг).
Ціна вказана на сайті за 1 кг добавки.
Відправляємо Новою поштою та Делівері. Можливий самовивіз.
Рейтинг объявления:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Последний визит: {{ user.last_login }}
Похожие объявления