Рефрактометр (0…80 % Brix) з широким діапазоном WALCOM REF 108/118, Оригінал!
1 890ГРН
| Категория: | Анализаторы |
|---|---|
| Состояние: | Новое |
| Діапазон (Brix): | 0 ~ 80% |
|---|---|
| Країна виробництва: | Тайвань |
| Країна реєстрації бренду: | Тайвань |
| Форм-фактор: | Ручний (кишеньковий) |
| Код/Артикул: | 163 |
| Код товара: | 2761434886 |
Описание
Використовується в харчовій промисловості для вимірювання середньої кількості цукру у фруктах, овочах, соках, вині, безалкогольних напоях і у цукровій промисловості.
Характеристика:
Діапазон: від 0 до 80 % Brix
Має дві шкали ві 0% до 50%, та від 50% до 80%
Мiнімальна шкала: 1 %
Точність: ±1 %
Комплектація:
Рефрактометр
Піпетка
Серветка
Викрутка для калібрування
Кейс
Інструкція по експлуатації
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Характеристика:
Діапазон: від 0 до 80 % Brix
Має дві шкали ві 0% до 50%, та від 50% до 80%
Мiнімальна шкала: 1 %
Точність: ±1 %
Комплектація:
Рефрактометр
Піпетка
Серветка
Викрутка для калібрування
Кейс
Інструкція по експлуатації
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Рейтинг объявления:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Последний визит: {{ user.last_login }}
Похожие объявления