Рефрактометр (0…32 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM R
980ГРН
| Категория: | Анализаторы |
|---|---|
| Состояние: | Новое |
| Діапазон (brix): | 0 ~ 32%, 0 ~ 18%, 0 ~ 10% |
|---|---|
| Країна виробництва: | Тайвань |
| Країна реєстрації бренду: | Тайвань |
| Форм-фактор: | Ручний (кишеньковий) |
| Код/артикул: | 158, 157, 156 |
| Код товара: | 2267131960 |
Описание
Призначений для роботи з рідинами, що містять цукри (фруктові соки, безалкогольні напої, мед, вино), для контролю концентрації цукру в продуктах і напоях.
Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «зрілість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.
Рефрактометр також можна використовувати для того, щоб управляти концентрацією різних індустріальних рідин (концентрації в потоці, обполіскуючі суміші, тощо).
Діапазон: від 0 до 32 % Brix
Мінімальна шкала: 0,2 %
Точність: ±0,2 %
Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «зрілість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.
Рефрактометр також можна використовувати для того, щоб управляти концентрацією різних індустріальних рідин (концентрації в потоці, обполіскуючі суміші, тощо).
Діапазон: від 0 до 32 % Brix
Мінімальна шкала: 0,2 %
Точність: ±0,2 %
Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Рейтинг объявления:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Последний визит: {{ user.last_login }}
Похожие объявления