Паприка копченая (Пиментон) 50 грамм
46.00ГРН
Категория рубрики: | Сухие приправы, специи и пряности |
---|
Код товара: | 1531914683 |
---|
Описание
Паприка використовується в приготуванні перших страв, овочевих і м'ясних супів, різноманітних других страв і салатів.
Без паприки можна уявити деякі кухні - угорську, болгарську, іспанську, мексиканську, індійську, марокканську, німецьку. З нею дуже цікаві соуси і сири. Запах паприки слабкий, смак може бути більш пекучим або більш м'яким, але завжди солодкуватий. Використовуються червоні перці повсюдно - прекрасно підкреслюючи смак численних м'ясних, овочевих і рисових страв. Смак паприки надає додаткову нотку пікантності супів, соусів, рису, салатів, м'яса (особливо свинини та курки), овочів, сиру, риби, морепродуктів і навіть сиру. *
У більшості випадків сучасні кулінари використовують пряність паприку, коли основний продукт у страві має характерний і легко заглушає смак. Так, наприклад, паприка зможе підкреслити смак сьомги, в той час як гострий перець змінив би його до невпізнання
Без паприки можна уявити деякі кухні - угорську, болгарську, іспанську, мексиканську, індійську, марокканську, німецьку. З нею дуже цікаві соуси і сири. Запах паприки слабкий, смак може бути більш пекучим або більш м'яким, але завжди солодкуватий. Використовуються червоні перці повсюдно - прекрасно підкреслюючи смак численних м'ясних, овочевих і рисових страв. Смак паприки надає додаткову нотку пікантності супів, соусів, рису, салатів, м'яса (особливо свинини та курки), овочів, сиру, риби, морепродуктів і навіть сиру. *
У більшості випадків сучасні кулінари використовують пряність паприку, коли основний продукт у страві має характерний і легко заглушає смак. Так, наприклад, паприка зможе підкреслити смак сьомги, в той час як гострий перець змінив би його до невпізнання
Рейтинг объявления:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Последний визит: {{ user.last_login }}
Похожие объявления