Нарізка сирого м'яса STvega Meat Slicer H 500
4 950USD
Вид: | Мясоперерабатывающее оборудование |
---|---|
Состояние: | Новое |
Описание
Машина STvega Meat Slicer H500 призначена для нарізання сирого м'яса слайсом розміром від 2 до 30 мм, поєднує в собі високу продуктивність – до 500 кг/год, гарну якість виконання і низьке енергоспоживання. Машина має компактну конструкцію, практична і безпечна, виготовлена з нержавіючої сталі SUS 304, завдяки чому легко миється і обслуговується.
Дане обладнання призначене для використання самостійно або в складі виробничих ліній у харчовій та переробній промисловості.
Принцип роботи:
Сировина, призначена для нарізки, завантажується оператором у приймальний відсік машини. Потім під дією сили тяжіння продукт опускається вниз у зону нарізки, де потрапляє на дискові обертові ножі, які нарізають його на слайси. Далі нарізаний продукт через відсік виходу потрапляє в тару для готової продукції або на подальший етап переробки. Розмір нарізки становить від 2 до 30 мм.
Переваги обладнання:
•Повне прорізання продукту завдяки використанню дискових ножів.
•Високоякісний дизайн корпусу з нержавіючої сталі, стійкість до забруднення, висока міцність, машина виготовлена відповідно до стандартів безпеки харчових продуктів.
•Ідеально для нарізання складних продуктів, таких як субпродукти, сире м'ясо з жилами і шкірою.
•Гостре ріжуче лезо тонко і точно нарізає м'ясо, завдяки чому зрізана поверхня продукту виходить гладкою та рівномірною.
•Захисна кришка запобігає потраплянню сторонніх предметів у зону нарізки.
•Висока продуктивність - до 500 кг/год.
Дане обладнання призначене для використання самостійно або в складі виробничих ліній у харчовій та переробній промисловості.
Принцип роботи:
Сировина, призначена для нарізки, завантажується оператором у приймальний відсік машини. Потім під дією сили тяжіння продукт опускається вниз у зону нарізки, де потрапляє на дискові обертові ножі, які нарізають його на слайси. Далі нарізаний продукт через відсік виходу потрапляє в тару для готової продукції або на подальший етап переробки. Розмір нарізки становить від 2 до 30 мм.
Переваги обладнання:
•Повне прорізання продукту завдяки використанню дискових ножів.
•Високоякісний дизайн корпусу з нержавіючої сталі, стійкість до забруднення, висока міцність, машина виготовлена відповідно до стандартів безпеки харчових продуктів.
•Ідеально для нарізання складних продуктів, таких як субпродукти, сире м'ясо з жилами і шкірою.
•Гостре ріжуче лезо тонко і точно нарізає м'ясо, завдяки чому зрізана поверхня продукту виходить гладкою та рівномірною.
•Захисна кришка запобігає потраплянню сторонніх предметів у зону нарізки.
•Висока продуктивність - до 500 кг/год.
Рейтинг объявления:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Последний визит: {{ user.last_login }}
Похожие объявления