Квас хлібний на 10л.(200гр) Ямуна (Я00036)
25.00ГРН
Категория рубрики: | Сухие приправы, специи и пряности |
---|---|
Страна производитель: | Украина |
Добавление газа: | Слабогазированная |
---|---|
Тип: | Квас |
Объем: | 10 |
Упаковка: | Картонная пачка |
Код/Артикул: | 00036 |
Код товара: | 1043413636 |
Описание
Квас - традиційний слов'янський напій. Має чудові смакові якості, угамовує спрагу завдяки кислотам, що містяться в ньому. Має приємний освіжаючий смак.
Здавна популярний в народі напій.
Спосіб приготування: вміст пакета висипати в глибокий посуд, залити 1 л окропу, ретельно розмішати і настоювати 20 хв. в закритому посуді. Потім додати ще 9 л окропу, розмішати і настоювати 2 - 3 години. Обережно процідити, додати 400 - 500 г цукру та пакетик дріжджів при t 30 - 35°C, розмішати та залити для бродіння в темному теплому місці до появи піни. Молодий квас розлити в скляний посуд, додавши при потребі лимонну кислоту (1 г на 1 л квасу) та по 2 - 4 родзинки. Посуд закрити та поставити в холодне місце. Готовий квас зберігати при температурі не вище 12 С, 1 - 2 доби. Вживати охолодженим. Для ароматизації можна покласти гілочку м'яти, меліси.
Здавна популярний в народі напій.
Спосіб приготування: вміст пакета висипати в глибокий посуд, залити 1 л окропу, ретельно розмішати і настоювати 20 хв. в закритому посуді. Потім додати ще 9 л окропу, розмішати і настоювати 2 - 3 години. Обережно процідити, додати 400 - 500 г цукру та пакетик дріжджів при t 30 - 35°C, розмішати та залити для бродіння в темному теплому місці до появи піни. Молодий квас розлити в скляний посуд, додавши при потребі лимонну кислоту (1 г на 1 л квасу) та по 2 - 4 родзинки. Посуд закрити та поставити в холодне місце. Готовий квас зберігати при температурі не вище 12 С, 1 - 2 доби. Вживати охолодженим. Для ароматизації можна покласти гілочку м'яти, меліси.
Рейтинг объявления:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Последний визит: {{ user.last_login }}
Похожие объявления