Объявление не активно, найдите другие предложения в категории: Мясо, птица
Ковбаса варена БМК Молочна вищого сорту 1 кг
46.50ГРН
Категория рубрики: | Колбасные изделия и деликатесы |
---|---|
Продукция: | Колбасные изделия |
Вид изделий: | Колбаса |
Код товара: | 2641 |
---|
Описание
Ковбаса Баликова напівкопчена першого сорту
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - 13,1g, жири - не більше 26,1g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1369,1kJ, (327kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (48%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний (2%), стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, цукор, спеції та екстракти спецій (перець чорний,горіх мускатний, кардамон), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - 13,1g, жири - не більше 26,1g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1369,1kJ, (327kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (48%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний (2%), стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, цукор, спеції та екстракти спецій (перець чорний,горіх мускатний, кардамон), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Рейтинг объявления:
Похожие объявления