Главная Электроника Мелкая бытовая техника Кофейное оборудование Кофеварки

Гейзерна кавоварка А-Плюс 2089 6 чашок (301024)

649ГРН
Состояние: Новое
Назначение: Для кухни
Тип: Гейзерная
Материал корпуса: Нержавеющая сталь
Материал ручки: Бакелит
Цвет: Стальной
Совместимость с источниками тепла: Подходит для всех типов плит
Артикул: 301024
Код/Артикул: 301024
Код товара: 5f5f5e57c5d8c0045d573d83

Описание

  Гейзерна кавоварка з клапаном для випуску пари— швидкий і зручний спосіб приготувати смачну каву. Виконана у стилі класичної кавоварки.Виготовлена ​​з нержавіючої сталі. Зручна ручка - з бакеліту, що забезпечує безпеку та надійність при користуванні. Кавоварка підходить для всіх джерел тепла, крім індукційних.Гейзерна кавоварка розрахована на 6 чашок кави  Інструкція з експлуатації гейзерної кавоварки (принцип роботи гейзерної кавоварки):·          Наповніть чистою питною водою нижню частину до запобіжного клапана.·          Вставте лійкоподібний фільтр і заповніть його меленою кавою, не утрамбовуючи. Використовуйте каву середнього та великого помелу. Фортеця кави можна регулювати кількістю меленої кави, засипаної у лійкоподібний фільтр. нижньої частини.·         Поставте кавоварку на середній вогонь і дочекайтеся поки кава почне витікати (приблизно через 4 хвилини) зі стовпчика.< br/>·          Коли кава наповнить ємність верхньої частини, зніміть кавоварку з вогню. Не торкайтеся гарячої поверхні кавоварки, користуйтеся ручкою. Поради щодо догляду за кавоваркою:< Не використовуйте різні екстракти, т.к. вони можуть засмічити фільтр кавоварки.·          Регулярно перевіряйте стан кавоварки, змінюючи замінні частини, що зношуються. ·          Перед використанням кавоварки перевірте наявність в ній клапана та всіх внутрішніх компонентів, а також правильність їх встановлення. Найкраще підійде для гейзерної кавоварки кави середнього помелу. Або суміш середнього та великого помелу в рівних частках. Тоді напій виходить ароматнішим. Перколятор дозволяє заварювати не тільки каву, а й чай та трав'яні збори за тією ж технологією. Всі частини кавоварки, що контактують з кавою, слід мити після використання з миючим засобом у теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кави згодом домішуватиметься смак прогорклого жиру та накипу.
Рейтинг объявления:
1 голос
Похожие объявления